Productfotografievelp.nl

Klik hier voor foto'sKlik hier voor foto's

Annemarie Arts
Rammelaars en knuffels haken voor baby's

Kosmos Uitgevers, 2019
96 blz. / *** met 63 foto's van Productfotografie Velp ***

Boek bestellen 

De nieuwe Annemarie Arts is er: Rammelaars en knuffels haken voor baby's! Vrolijk en kleurrijk, origineel en boordevol duidelijke beschrijvingen van haakpatronen voor zelfgemaakt babyspeelgoed. In dit boek deelt Annemarie haar gloednieuwe ontwerpen voor stevige en veilige rammelaars, in combinatie met een bijpassende knuffel. Een leuker cadeautje voor baby's is er bijna niet! Heel geschikt voor zowel beginnende als gevorderde hakers.

Annemarie Arts is een ervaren ontwerpster en schreef al een groot aantal haakboeken. Haar ontwerpen zijn populair en geliefd; 'De haakbeschrijvingen zijn gemakkelijk te volgen, ook voor beginners en voorzien van een lijst met benodigdheden. De uitgave, die er mooi en kleurig uitziet, maakt dat je gelijk wilt beginnen met haken.'
I. de Jong-Smoor voor de Nederlandse Bibliotheekdienst


Facebook | Instagram | Link

Copyright © 2020; Op het beeldmateriaal van deze website rust copyright en niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, foto van foto, microfilm, digitaal of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar.


productfotografievelp@gmail.com