Productfotografievelp.nl

Klik hier voor foto'sKlik hier voor foto's

Bas den Braver
Bloemenpoppen haken

Zabbez / Kosmos Uitgevers, 2018
112 blz. / *** met 74 foto's van Productfotografie Velp

Boek bestellen 

In Bloemenpoppen haken van Bas den Braver – beter bekend als Zabbez – staan 15 vrolijke bloemen, zoals kleine zonnebloem Sam en anemoon Annie, aangevuld met enkele extra patronen, zoals een vlinder en bij, om de bloementuin compleet te maken.

Bas' ontwerpen zijn tot ver over de grenzen geliefd. Het boek bevat stapsgewijs opgezette haakpatronen met kleurrijke foto's voor haaksters van alle niveaus.

 'De werkbeschrijvingen zijn duidelijk, gedetailleerd en voorzien van goede detailfoto's. Verder worden er nog tips gegeven als je iets te moeilijk vindt, om het op een andere manier te doen. Het zijn geen knuffelpoppen maar groot uitgevallen amiguri's. Inspirerend en kleurig haakboek van de blogger zabbez.'
Anita Waajen voor de Nederlandse Bibliotheekdienst

Facebook | Instagram | Link

Copyright © 2020; Op het beeldmateriaal van deze website rust copyright en niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, foto van foto, microfilm, digitaal of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar.


productfotografievelp@gmail.com