Productfotografievelp.nl

Annemarie Arts
Feest- en gelukspoppetjes haken

Kosmos Uitgevers, 2021
64 blz. / *** met 57 foto's van Productfotografie Velp ***

Boek bestellen 

De gelukspoppetjes zijn terug, en hoe! Je vindt in dit boek maar liefst 25 patronen voor de allerleukste gelukspoppetjes voor elke gelegenheid. Van kuikentje tot olifant en van ninja tot zeemeermin, ze zijn allemaal even leuk om te haken en om weg te geven.
Je kunt de poppetjes maken in combinatie met een houten kraal, of ze helemaal haken. Deze projecten zijn ideaal om restjes garen op te maken en ze zijn lekker vlug klaar. De poppetjes zijn ook leuk als ketting, boekenlegger, vingerpoppetje of potloodtopper: aan jou de keuze.

Klik hier voor foto'sKlik hier voor foto's

Rosanne Briggeman
Babyspeelgoed haken

Knufl / Kosmos Uitgevers, 2019
96 blz. / *** met 91 foto's van Productfotografie Velp ***

Boek bestellen 

Babyspeelgoed haken is het tweede boek van Rosanne Briggeman. In dit aantrekkelijk vormgegeven haakboek staan fraaie (kraam)cadeautjes voor baby's en hun ouders, zoals mooie grote knuffels, mobiles, rammelaars, wagenspanners, speenkoordjes en muziekdoosjes.

Voor zowel beginnende als gevorderde haaksters zijn er stapsgewijze patronen, van stoere dino's en luipaarden tot lieve zebra's en schattige zwaantjes.

'... schattige dieren in verschillende vormen, van knuffels tot rammelaars, wagenhangers en mobiels voor de babykamer die een aantrekkelijk, professioneel uitziend kraamcadeautje vormen.'
Andrea Oostdijk voor de Nederlandse Bibliotheekdienst

Klik hier voor foto'sKlik hier voor foto's

Rosanne Briggeman
Magneetdieren haken - Mix en match gehaakte knuffels

Knufl / Kosmos Uitgevers, 2021
96 blz. / *** met 77 foto's van Productfotografie Velp ***

Boek bestellen 

Met haar vernieuwende haakboek Magneetdieren haken laat Rosanne Briggeman baby’s en peuters puzzelen met magneetknuffels. Speelplezier gegarandeerd! Rosanne Briggeman, dé specialist als het gaat om originele haakontwerpen voor baby’s en peuters, deelt in Magneetdieren haken haar nieuwste concept. Het idee achter haar vrolijke magneetdieren is zowel ingenieus als speels, en zal weer voor veel haak- en speelplezier zorgen! Alle onderdelen van de knuffels zitten los en zijn met magneten en kleurcodes aan elkaar te klikken. Peuters en kleuters vinden het leuk om te puzzelen en kunnen met deze magneetdieren eindeloos combineren. Elk haakpatroon staat stapsgewijs met foto’s beschreven. Fantasiedieren maken was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Klik hier voor foto'sKlik hier voor foto's

Rosanne Briggeman

Kubussen Haken - Activiteitenkubussen voor baby's en peuters

Knufl / Kosmos Uitgevers, 2019
104 blz. / *** met 135 foto's van Productfotografie Velp ***

Boek bestellen 

Met de patronen uit Kubussen haken van Rosanne Briggeman haak je nu zelf de leukste activiteitenkubussen voor baby's en peuters. Elke kubus heeft een ander thema: van prinses tot piraat, van schattig eendje tot stoere auto. Aan alle kanten van de kubus valt wat te beleven: flapjes, knisperfolie, piepjes, rammelaars, verschillende structuren: alle zintuigen van je baby worden aan het werk gezet!

De duidelijk uitgeschreven haakpatronen zorgen ervoor dat ook beginners deze leuke kubussen zonder problemen kunnen haken!

Klik hier voor foto'sKlik hier voor foto's

Annemarie Arts
Gelukspoppetjes haken

Kosmos Uitgevers, 2020
48 blz. / *** met 41 foto's van Productfotografie Velp ***

Boek bestellen 

Haaknaalden paraat! Met deze gelukspoppetjes heb je altijd een vrolijk cadeautje op zak. In Gelukspoppetjes haken staan 21 haakpatronen voor gelukspoppetjes voor allerlei gelegenheden: om een zwangerschap of geboorte te vieren, met een feestvarkentje een jarige te feliciteren of een dierbare beterschap te wensen en een beetje geluk te sturen. Haak de poppetjes helemaal, of gebruik een houten kraal als lijf: beide mogelijkheden zijn even schattig en eenvoudig te maken. Deze kleinigheidjes zijn ook om te toveren tot boekenleggers. De gelukspoppetjes zijn zó leuk om te haken voor je het weet, ben je verslaafd! Haak ze allemaal!

Klik hier voor foto'sKlik hier voor foto's

Bas den Braver
Bloemenpoppen haken

Zabbez / Kosmos Uitgevers, 2018
112 blz. / *** met 74 foto's van Productfotografie Velp

Boek bestellen 

In Bloemenpoppen haken van Bas den Braver – beter bekend als Zabbez – staan 15 vrolijke bloemen, zoals kleine zonnebloem Sam en anemoon Annie, aangevuld met enkele extra patronen, zoals een vlinder en bij, om de bloementuin compleet te maken.

Bas' ontwerpen zijn tot ver over de grenzen geliefd. Het boek bevat stapsgewijs opgezette haakpatronen met kleurrijke foto's voor haaksters van alle niveaus.

 'De werkbeschrijvingen zijn duidelijk, gedetailleerd en voorzien van goede detailfoto's. Verder worden er nog tips gegeven als je iets te moeilijk vindt, om het op een andere manier te doen. Het zijn geen knuffelpoppen maar groot uitgevallen amiguri's. Inspirerend en kleurig haakboek van de blogger zabbez.'
Anita Waajen voor de Nederlandse Bibliotheekdienst

Klik hier voor foto'sKlik hier voor foto's

Ester van der Velden
Tuimelaars haken - Haakpatronen van bewegend babyspeelgoed

Inclusief videocursus!

Kosmos Uitgevers, 2020
96 blz. / *** met 81 foto's van Productfotografie Velp

Boek bestellen 

Retro babyspeelgoed om zelf te haken: de tuimelaars van Bonita-Loka. In dit boek vind je haakpatronen voor de leukste kraamcadeautjes om zelf te maken. Voor de retro figuurtjes in Tuimelaars haken liet Ester van der Velden van Bonita-Loka zich inspireren door nostalgische poëzieplaatjes en ouderwetse kinderboeken. Ze vertaalde de trends uit oma’s tijd naar hippe haakpatronen anno nu. De haakpatronen zijn duidelijk uitgeschreven en heel geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Zoek je een origineel geschenk voor een pasgeboren baby, dan is een zelfgehaakte tuimelaar een fantastisch cadeau! Als een baby met een tuimelaar speelt, ontwikkelt hij zich niet alleen op motorisch, maar ook op cognitief gebied. Een tuimelaar die een duwtje krijgt, maakt geluid, maar valt niet om. Het kindje wordt zo elke keer weer uitgedaagd, leert dat zijn actie een reactie geeft en gaat steeds gerichter duwen. Hoe leuk is het dan je met dit boek dit bewegende speelgoed zelf kunt maken en zo een heel persoonlijk tintje kunt meegeven?

Klik hier voor foto'sKlik hier voor foto's

Annemarie Arts
Rammelaars en knuffels haken voor baby's

Kosmos Uitgevers, 2019
96 blz. / *** met 63 foto's van Productfotografie Velp ***

Boek bestellen 

De nieuwe Annemarie Arts is er: Rammelaars en knuffels haken voor baby's! Vrolijk en kleurrijk, origineel en boordevol duidelijke beschrijvingen van haakpatronen voor zelfgemaakt babyspeelgoed. In dit boek deelt Annemarie haar gloednieuwe ontwerpen voor stevige en veilige rammelaars, in combinatie met een bijpassende knuffel. Een leuker cadeautje voor baby's is er bijna niet! Heel geschikt voor zowel beginnende als gevorderde hakers.

Annemarie Arts is een ervaren ontwerpster en schreef al een groot aantal haakboeken. Haar ontwerpen zijn populair en geliefd; 'De haakbeschrijvingen zijn gemakkelijk te volgen, ook voor beginners en voorzien van een lijst met benodigdheden. De uitgave, die er mooi en kleurig uitziet, maakt dat je gelijk wilt beginnen met haken.'
I. de Jong-Smoor voor de Nederlandse Bibliotheekdienst


Klik hier voor foto'sKlik hier voor foto's

Annemarie Arts
Kraamcadeautjes haken - Haken voor baby's

Kosmos Uitgevers, 2020
94 blz. / *** met 69 foto's van Productfotografie Velp ***

Boek bestellen 

Babyspeelgoed is zeer geliefd om te haken. Met Kraamcadeautjes haken haak je de bijzonderste speelgoedsetjes met een rammelaar, knuffel en boekje voor baby’s. In Kraamcadeautjes haken deelt de ervaren ontwerpster Annemarie Arts haar gloednieuwe haakontwerpen voor de vrolijkste kraamcadeautjes. De patronen voor babyboekjes, rammelaars en knuffeldoekjes zijn door de diverse thema’s leuk voor zowel jongens als meisjes. Daarnaast zijn de speelgoedsetjes naar hartenlust met elkaar te combineren. Annemaries ontwerpen zijn populair en geliefd. Vrolijk en kleurrijk, origineel en altijd met duidelijke patroonbeschrijvingen. Haakplezier gegarandeerd: zowel voor beginners als voor gevorderden.

Klik hier voor foto'sKlik hier voor foto's

Marianne Dekkers-Roos
Workshop punch als een pro

Kosmos Uitgevers, 2019
98 blz. / *** met 36 foto's van Productfotografie Velp ***

Boek bestellen 

In Workshop punch als een pro leert Marianne Dekkers-Roos (@marretjeroos) je alles over de nieuwe hype in handwerkland:punch needle! Hierbij teken je met een holle naald als het ware met garen op de stof. Heel leuk, supermakkelijk en verslavend om te doen!Workshop punch als een pro is een praktisch handboek voor beginners. Het bevat duidelijke uitleg over de technieken en patronen voor allerlei gelegenheden. Wat dacht je van een schilderij van een zomerse VW-camper, iets speciaals voor Valentijn of een spetterend kunstwerk voor oud & nieuw?'

Een mooi boek met leuke laagdrempelige projecten in een rustige lay-out en verfraaid met vele kleurenafbeeldingen. Zeer geschikt voor beginners; voor een aantal projecten is enige naaikennis handig, maar niet vereist.'
Ir. KIrsten Bosscher voor de Nederlandse Bibliotheekdienst   

 

 

Klik hier voor foto'sKlik hier voor foto's

Rosanne Briggeman
Haken voor de baby

Knufl / Kosmos Uitgevers, 2018
96 blz. / *** met 80 foto's van Productfotografie Velp

Boek bestellen 

Haken voor de baby van Knufl (Rosanne Briggeman, @knufl) is een fris vormgegeven patronenboek voor haaksters van elk niveau. Haakpatronen waar je kersverse ouders en baby's mee kan verrassen!

Het boek is ingedeeld in dierensets; van dino, pinguïn tot koala. Een set bestaat bijvoorbeeld uit een wagenspanner, speenkoord, knuffel en/of knuffeldoekje. Elk haakpatroon staat stapsgewijs beschreven, met veel vertederende foto's. Haak zelf een uniek (kraam)cadeau!

Verzorgde uitgave met leuke, frisse foto's van de projecten op mat wit of pastelkleurig papier. De patronen zijn voor de gemiddelde haakliefhebber goed te volgen.'
Aafke Suijker voor de Nederlandse Bibliotheekdienst

Facebook | Instagram | Link

Copyright © 2020; Op het beeldmateriaal van deze website rust copyright en niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, foto van foto, microfilm, digitaal of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar.


productfotografievelp@gmail.com